Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne z pięknym widokiem - Helena Majerczyk

Adres obiektu Toporowa Cyrhla 52b, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Arkadiusz z Warszawy
Dodano: 2015-09-21
Pobyt od: 2015-09-14 do 2015-09-21
 
 
    

Bardzo polecam! Byłem drugi raz, przepiękne widoki, wspaniałe miejsce do wypoczynku jak i na wycieczki w góry, krajobraz przepiękny - brak zasłaniających go budynków :-) Jedzenie i obsługa pierwszej klasy! :-)


 
 

Kamil i Pulina Toruń
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-22 do 2014-07-26
 
 
    

Baradzo polecamy!!!Fantastyczna lokalizacja, cisza, spokój, piękne widoki. Wspaniali Gospodarze, a jedzenie tak smaczne, że opisać nie idzie :))))


 
 

Monika Król
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-08-31
 
 
    

Razem z moją rodziną nazwaliśmy ten dom "Nasz dom w górach"! Będąc tam, czujemy się jak u rodziny, a nawet jak na własnej działce. Gospodarze cudowni, uśmiechnięci i pomocni. Jedzenie wyborne. A widoki.... nigdzie takich nie ma! Byliśmy tam już kilka razy i właśnie szykujemy się na zimowe szaleństwo. Pozdrawiamy gospodarzy i polecamy serdecznie! Monika, Piotr i Filip z Łodzi.


Monika Król - opinia o obiekcie Pokoje gościnne z pięknym widokiem - Helena Majerczyk
 
 

tourists from Australia and Norway
Dodano: 2013-12-05
Pobyt od: 2013-06-21 do 2013-07-12
 
 
    

FANTASTIC LOCATION FANTASTIC MANAGERS and FOOD Perfect for travelers from around the world


 
 

Maria Setna
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-07-31 do 2013-08-04 IP: xx.241.154.9
 
 
    

The house is in a lovely location with a great view from the balcony of our clean and tidy room. The hosts were very friendly and helpful and served a variety of delicious breakfasts and dinners. Even our children ate everything which we cannot get them to do at home! Highly recommended, and we'll return to this house when we are back in Poland.


 
 

Barbara z wnuczkami
Dodano: 2013-05-25
Pobyt od: 2011-07-01 do 2011-07-09
 
 
   

Wspaniale,bo tylko tak można okreslić pobyt u państwa Majerczyków,pomimo wybryków mojego wnuczka,byli bardzo tolerancyjni.Odpoczywałam tam dwa razy i będę jeszcze.Szczerze polecam


 
 

Zosia i Jurek
Dodano: 2012-12-30
Pobyt od: 2012-06-22 do 2012-12-29
 
 
    

Polecam wypoczynek u Pani Helenki. Widok z okna zapiera dech w piersiach. Atmosfera super. Wejscia na szlaki tuz za rogiem;)


 
 

Kasia z rodziną
Dodano: 2012-08-04
Pobyt od: 2012-07-28 do 2012-08-03
 
 
 

Byłam tam już drugi raz i na pewno jeszcze wrócę. Gospodarze przemili, piękne widoki, cisza, spokój, czyste powietrze - na prawdę można wypocząć.


 
 

Maria Setna
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-07-31 do 2013-08-04 IP: xx.241.154.9
 
 
    

The house is in a lovely location with a great view from the balcony of our clean and tidy room. The hosts were very friendly and helpful and served a variety of delicious breakfasts and dinners. Even our children ate everything which we cannot get them to do at home! Highly recommended, and we'll return to this house when we are back in Poland.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie